Zorggroep Groningen Wonen en Zorg

8 tot 16 uur per week

Vakantiebaan facilitair medewerker huishouding

Op zoek naar een leuke vakantiebaan in de ouderenzorg?
Lijkt het jou leuk om in de ouderenzorg te werken en wil je tijdens de zomervakantie lekker bijverdienen? Kom dan bij ons werken als vakantiekracht! Bij Zorggroep Groningen werk je dichtbij de bewoners en zorg je ervoor dat zij ook tijdens de vakantieperiode de juiste zorg krijgen. Je doet niet alleen waardevolle ervaring op, maar krijgt daar ook veel dankbaarheid en een leuk salaris voor terug.

Je komt te werken op locatie Bloemhof in ten Boer of locatie Innersdijk in ten Boer.
Dus ben je nog op zoek naar een leuke, goed betaalde vakantiebaan voor deze zomer en ben jij minimaal 3 weken beschikbaar? Dan zoeken wij jou! 

Wat ga je doen?
Als facilitair medewerker huishouding richt je je vooral op het schoonmaken van de algemene ruimten. Je verricht daarvoor uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden, zoals stofzuigen, dweilen en het schoonmaken van sanitair.   

Wat ga je verdienen?
Als je deel uitmaakt van onze organisatie val je onder de cao VVT. Voor de functie bieden wij, afhankelijk van je leeftijd en/of ervaring, een salaris conform FWG functiegroep 15 (bruto uurloon tussen de €13,78 en €16,72 per uur).

Je krijgt natuurlijk je salaris, maar wist je dat je ook recht hebt op vakantiegeld, uitbetaling van verlofuren en een eindejaarsuitkering van 8,33% van je verdiende loon?

Hoe kun je solliciteren?
Je hoeft bij ons geen motivatiebrief in te vullen. Solliciteren gaat makkelijk via de sollicitatie-button hierboven. Graag bij je sollicitatie vermelden wanneer je beschikbaar bent.

Vacature delen via:
Referentienummer:
2024-IDBHvak-1
Regio:
Groningen
Vacaturetype / functietype:
Tijdelijk
Werkdagen:
Dag
Sluitingsdatum:
31-05-2024
Startdatum:
in overleg
Locatie:
Bloemhof en Innersdijk
Contactpersonen:
Marianne Kamphuis
Terug naar boven