Zorggroep Groningen MH Langdurige Zorg PG

24 - 28 uur per week

Verpleegkundig persoonlijk begeleider

Verpleegkundig leiderschap gevraagd! 
Dag, wij zijn bewoners van een kleinschalige woning op de Vlinderbuurt in Maartenshof en zoeken een sympathieke  persoonlijk begeleider (verpleegkundige). Voordat we in Maartenshof kwamen, hadden we allemaal ons eigen leven thuis. Door een vorm van dementie wonen we nu hier. Het is voor ons belangrijk dat we onze dagen op een prettige manier kunnen vullen en dat we kunnen rekenen op warme, professionele zorg.  We hopen dat de nieuwe persoonlijk begeleider onze belangen kan behartigen. Iemand die we kunnen vertrouwen en die geïnteresseerd is in wie we zijn en wat we nodig hebben om zoveel mogelijk ons eigen leven te kunnen leiden.   

Over werken bij Maartenshof 
Maartenshof biedt woonruimte voor ouderen die complexe, specialistische zorg nodig hebben. Maartenshof is een moderne zorglocatie met onder meer kleinschalig wonen waar de mens voorop staat. Onze afdeling psychogeriatrie beschikt over 2 woningen, op elke woning verblijven 8 bewoners. Daarnaast bieden we op deze afdeling kortdurende revalidatiezorg voor 4 cliënten met dementie. De gesloten afdeling met dakterras heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld op het gebied van persoonsgerichte zorg. De aandacht ligt daarnaast de komende tijd op het ontwikkelen van open deuren beleid. In Maartenshof heb je alle ruimte om te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen. Wij zijn op zoek naar een positieve collega die het leuk vindt om te werken in een dynamische omgeving en in staat is zelfstandig en oplossingsgericht te werken. Je draagt de bewoners en je collega’s een warm hart toe!

Welke eigenschappen vragen wij? 

  • Je beschikt over een verpleegkundig diploma op MBO-4 niveau, bij voorkeur in combinatie met een agogische opleiding.
  • Je hebt kennis van en affiniteit met de specifieke bewoners doelgroep.
  • Je hebt enige ervaring als persoonlijk begeleider of een soortgelijke functie. 
  • Je hebt een spilfunctie in het team binnen één woning. Dit doe je samen met een collega persoonlijk begeleider. Je staat stevig in je schoenen en bent een drijvende kracht binnen je team, waarbij een ieder tot zijn recht kan komen. 
  • Je bent verantwoordelijk voor de belangenbehartiging van zes bewoners en fungeert al coördinator binnen het multidisciplinair team. 
  • Je bent sensitief ten opzichte van ervaringen van bewoners en weet prettige contacten op te bouwen met bewoners, collega’s, vrijwilligers en mantelzorgers en kunt echt iets betekenen voor een ander. 
  • Voor administratieve taken loop je niet weg en je bent computervaardig. 
  • Je werkt overdag, maar ook geregeld een avonddienst. Daarnaast om en om het weekend.  

Wat biedt Zorggroep Groningen jou? 

  • Salaris volgens de cao VVT schaal 45 (€2.858,27 - €3.848,27).
  • Salarisgroei met een CAO-verhoging van 2,5% in oktober 2024.
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, want we willen samen een duurzame samenwerking opbouwen.
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% als blijk van waardering voor jouw inzet en bijdrage aan ons team.
  • Mogelijkheid tot persoonlijke en professionele ontwikkeling, omdat we geloven in voortdurende groei.
  • Periodieke vitaliteitsworkshops staan op ons zorgmenu, omdat een gezonde en tevreden medewerker de hoeksteen is van ons succes in de zorgsector.
  • Deelname aan het meerkeuze arbeidsvoorwaardenpakket zoals een nieuwe fiets of Coolblue waardebonnen voor een nieuwe wasmachine en een collectieve ziektekostenverzekering om jouw welzijn te waarborgen.
  • E-learning mogelijkheden van GoodHabitz voor zowel werk als privé om jouw vaardigheden aan te scherpen.
  • Flexibele werktijden in overleg, zodat werk en privé in balans blijven.
  • Voorziening van een tablet en telefoon voor een efficiënte communicatie en samenwerking.
  • Ontvang een netto bonus van €1000,- wanneer je een nieuwe collega introduceert (natuurlijk zijn er een paar spelregels).   

Lijkt het je leuk ons ontmoeten? 
Solliciteer dan direct door op ‘direct solliciteren’ te klikken, dan nemen wij contact met je om kennis te maken.
De deadline van de vacature is 10 mei.

Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Alida Oosterveld (management assistente) via telefoonnummer: 06 55004046 of per mail a.oosterveld@zorggroepgroningen.nl of met Carolien Hamburger (manager zorg) via telefoonnummer 06 21875063 of per mail c.hamburger@zorggroepgroningen.nl 

Deze vacature sluit zodra er een geschikte kandidaat is gevonden. 

Het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.  

Over Zorggroep Groningen 
De bewoner wil in een kwetsbare periode van het leven graag goede zorg in een prettige omgeving. Onze goed opgeleide medewerkers verlenen iedere dag de beste zorg, ook als deze zeer complex is. Zorg verlenen doen wij met het hart op de juiste plaats zodat iedereen écht gekend, gezien en gehoord wordt. Altijd de mens zien. De mens staat bij ons altijd op de eerste plaats. Gewoon doen, goed doen. Dat zit in onze genen. De waarden die bij ons, onze bewoners, revalidanten en hun naasten passen zijn eigen, samen en vooruitstrevend.  

 

Vacature delen via:
Referentienummer:
2024-MHvpkpb-1
Regio:
Groningen
Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Wisselende diensten
Sluitingsdatum:
10-05-2024
Startdatum:
in overleg
Locatie:
Maartenshof
Contactpersonen:
Alida Oosterveld
mobiel: 0655004046

Terug naar boven