Zorggroep Groningen MH Langdurige Zorg PG

Uren in overleg

Helpende (nachtdienst)

Dag, wij zijn bewoners van Maartenshof en zoeken een sympathieke helpende voor de nachtdienst. Voordat we in Maartenshof kwamen, hadden we allemaal ons eigen leven thuis. Het is voor ons belangrijk dat we ook ’s nachts kunnen rekenen op professionele zorg. 

Wij zijn met onmiddellijke ingang op zoek naar een helpende in de nacht. Je ondersteunt de nachtcollega’s op de verschillende afdelingen in de langdurige zorg. Elke nacht is het werk anders, je bent daar waar er hulp nodig is. Dit vraagt van je, dat je gemakkelijk schakelt en servicegericht bent. Je doet alle voorkomende werkzaamheden: zowel lichamelijke zorg als aandacht voor meneer Bos die in de war is. Je zet een kopje thee voor hem en gaat bij hem zitten. Of als er een calamiteit is op een woning zorg jij ervoor dat het rustig blijft op de woning en je collega kan dit met vertrouwen aan je overlaten en zich focussen op de complexe situatie. Soms is het rustig, vaker heb je het druk en is het hectisch.

Over werken in Maartenshof 
In Maartenshof hebben we zes afdelingen voor mensen die er wonen met een intensieve zorgvraag.
Maartenshof is een moderne zorglocatie met zowel kleinschalige als appartementzorg. We hebben ons de afgelopen jaren toegelegd op persoonsgericht werken. Dat betekent, dat de mens voorop staat. Dit is bij alles wat je doet, het uitgangspunt.
Wij zijn dan ook op zoek naar een positieve collega die oog heeft voor bewoners en collega’s.

Welke eigenschappen vragen wij?

  • Sociaal vaardig, rustig en vriendelijk, dat ben jij. Het belang van de bewoners stel je voorop en je weet een ontspannen sfeer te creëren.
  • Je weet prettige contacten op te bouwen met bewoners en hun familie, naasten en collega’s. Juist ook in de laatste levensfase.
  • Gevoel voor samenwerken is je op het lijf geschreven, je bent een verbinder en krijgt collega’s door je enthousiasme gemakkelijk mee.
  • Zelfstandig en flexibel werken, initiatief nemen en daadkrachtig zijn is jou niet vreemd. 

Wat vragen wij nog meer van je?

  • Je bent in het bezit van een diploma helpende of een vergelijkbaar diploma. Ook studenten verpleegkunde (vanaf 3de jaar) kunnen reageren.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met diverse cliëntgroepen. In Maartenshof wonen bewoners met dementie, Parkinson, gerontopsychiatrie en diverse somatische diagnostiek.
  • Je bent in staat om nachtdiensten te draaien van 0.00 – 6.00 uur. 

Wat biedt Zorggroep Groningen jou? 

  • Salaris volgens de cao VVT schaal 25 (helpende) of 30 (helpende plus).
  • Contract voor een jaar. Bij gebleken geschiktheid kan het contract worden omgezet in onbepaalde tijd.
  • Salarisgroei met een CAO-verhoging van 2,5% in oktober 2024.
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% als blijk van waardering voor jouw inzet en bijdrage aan ons team.
  • Mogelijkheid tot persoonlijke en professionele ontwikkeling, omdat we geloven in voortdurende groei.
  • Periodieke vitaliteitsworkshops staan op ons zorgmenu, omdat een gezonde en tevreden medewerker de hoeksteen is van ons succes in de zorgsector.
  • Deelname aan het meerkeuze arbeidsvoorwaardenpakket zoals een nieuwe fiets of Coolblue waardebonnen voor een nieuwe wasmachine en een collectieve ziektekostenverzekering om jouw welzijn te waarborgen.
  • E-learning mogelijkheden van GoodHabitz voor zowel werk als privé om jouw vaardigheden aan te scherpen.
  • Flexibele werktijden in overleg, zodat werk en privé in balans blijven.
  • Ontvang een netto bonus van €1000,- wanneer je een nieuwe collega introduceert (natuurlijk zijn er een paar spelregels).    

Lijkt het je leuk ons ontmoeten?
Spreekt deze vacature je aan? Je kunt direct reageren door op de button "direct solliciteren" te klikken.

Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op Sjannet Alserda (managementassistent), aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag via telefoonnummer 06-55004014.

De vacature sluit zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. 

Over Zorggroep Groningen 
De bewoner wil in een kwetsbare periode van het leven graag goede zorg in een prettige omgeving. Onze goed opgeleide medewerkers verlenen iedere dag de beste zorg, ook als deze zeer complex is. Zorg verlenen doen wij met het hart op de juiste plaats zodat iedereen écht gekend, gezien en gehoord wordt. Altijd de mens zien. De mens staat bij ons altijd op de eerste plaats. Gewoon doen, goed doen. Dat zit in onze genen. De waarden die bij ons, onze bewoners en hun naasten passen zijn eigen, samen en vooruitstrevend.  

 

Vacature delen via:
Referentienummer:
2024-MHhlp-2
Regio:
Groningen
Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Nacht
Sluitingsdatum:
17-05-2024
Startdatum:
per direct
Locatie:
Maartenshof
Contactpersonen:
Sjannet Alserda
mobiel: 06-55004014

Terug naar boven