Zorggroep Groningen Flexpool Maartenshof Langdurige Zorg

Uren in overleg

Verzorgende IG Flexpool

Voor onze flexpool binnen de langdurige zorg in Maartenshof zijn wij op zoek naar verzorgenden IG. Je werkt op diverse plekken in huis, waarbij je je voorkeur kunt aangaven. Met name op de woningen voor Parkinsonzorg en de woningen voor dementie hebben we ruimte voor flexcollega’s.
Voor je werkzaamheden kijken we samen wat jou het beste past. Misschien heb je een jong gezin, of pas je op je kleinkinderen. Hoe dan ook: je wilt regie hebben over je rooster. 
Is een bezetting niet rond, door ziekte, zwangerschap, vakantie of om welke reden dan ook, dan zoekt de flexpool naar de juiste flexcollega voor die diensten. Als je flexibel werkt, werk je in verschillende teams. Dit vraagt iets specifieks van je. Als je flext, stap je meteen op je collega’s af met de vraag: ‘’Waar kan ik bij helpen?’’ Dat vereist lef en vraagt dat je gemakkelijk schakelt. Maar het brengt je ook veel. De verschillende teams en werkwijzen geven je een frisse blik, houden je scherp en leren je bovendien veel over jezelf.

Over werken bij Maartenshof 
Maartenshof biedt woonruimte voor (jonge) ouderen die complexe, specialistische zorg nodig hebben. Maartenshof is een moderne zorglocatie met Appartementwonen en  kleinschalig wonen. De mens staat voorop, dat geldt voor de bewoner maar ook voor de medewerkers. Onze afdelingen beschikken over meerdere woningen, op elke woning verblijven 8 of 9  bewoners. De afdelingen hebben zich in de afgelopen jaren ontwikkeld op het gebied van persoonsgerichte zorg en qua complexiteit. Het is de bedoeling dit voort te zetten. 
In Maartenshof heb je alle ruimte om mee te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen. Wij zijn op zoek naar een positieve collega die het leuk vindt om te werken in een dynamische omgeving en in staat is zelfstandig en oplossingsgericht te werken. 

Alvast kennis maken met onze locatie Maartenshof? Bekijk de video: https://youtu.be/P943sZN2NrI    

Over Zorggroep Groningen 
De bewoner wil in een kwetsbare periode van het leven graag goede zorg in een prettige omgeving. Onze goed opgeleide medewerkers verlenen iedere dag de beste zorg, ook als deze zeer complex is. Zorg verlenen doen wij met het hart op de juiste plaats zodat iedereen écht gekend, gezien en gehoord wordt. Altijd de mens zien. De mens staat bij ons altijd op de eerste plaats. Gewoon doen, goed doen. Dat zit in onze genen. De waarden die bij ons, onze bewoners en hun naasten passen zijn eigen, samen en vooruitstrevend.  

Welke eigenschappen vragen wij?

  • Sociaal vaardig, warm en vriendelijk, dat ben jij. Het belang van de bewoners stel je voorop en je weet een ontspannen sfeer te creëren.
  • Je weet prettige contacten op te bouwen met bewoners en hun familie, naasten, collega’s en vrijwilligers en kunt echt iets betekenen voor een ander.
  • Gevoel voor samenwerken is je op het lijf geschreven, je bent een verbinder en krijgt collega’s door je enthousiasme gemakkelijk mee.
  • Zelfstandig werken, initiatief nemen en daadkrachtig zijn is jou niet vreemd.
  • Nieuwsgierig en altijd op zoek naar nieuwe, betere manieren om zorg te verlenen hoort bij jou. Je ontfermt je graag over aandachtsgebieden die jij interessant vindt, zoals bijvoorbeeld medicatieveiligheid of hygiëne.
  • Bij vrijheid en verantwoordelijkheid nemen binnen je werk gedij je goed.
  • Voor administratieve taken en werken op de computer loop je niet weg.  

Wat vragen wij nog meer van je?

  • Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG of je bevindt je in het studiejaar waardoor je als verzorgende (zonder IG) ingezet kan worden.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met diverse cliëntgroepen. In Maartenshof wonen bewoners met dementie, Parkinson, gerontopsychiatrie en diverse somatische diagnostiek.
  • Je kunt verschillende diensten werken. We zoeken bij voorkeur collega’s in het weekend of in de nacht.  

 Wat biedt Zorggroep Groningen jou? 

  • Salaris volgens de cao VVT schaal 35 per 01-03-2024 (€2.466,72 - €3.256,53).
  • Contract voor onbepaalde tijd.
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris.
  • Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
  • Mogelijkheid tot deelname aan de collectieve ziektekostenverzekering.
  • Mogelijkheid tot deelname aan het meerkeuze arbeidsvoorwaardenpakket (MKA).
  • Deelname aan een omvangrijk opleidingsplan palliatieve zorg waarin wij alle zorgmedewerkers gaan scholen.
  • Leuke initiatieven, zoals workshops, waardoor jij gezond en vitaal blijft.
  • Invloed op je werktijden en rooster.
  • Bonus van €1.000,- netto wanneer je een nieuwe collega aandraagt (voorwaarden zijn van toepassing).
  • Leuke en leerzame e-learningen van GoodHabitz voor werk en privé.  

Lijkt het je leuk ons ontmoeten?
Solliciteer dan direct door op ‘direct solliciteren’ te klikken.

Wil je eerst meer informatie, neem contact op met Paula van Marle (teamleider) via telefoonnummer 06-53638698 of Sjannet Alserda (planner flexpool) via telefoonnummer 06-55004014 of per mail s.alserda@zorggroepgroningen.nl    

Het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. 

Vacature delen via:
Referentienummer:
2023-MHverzflex-3
Regio:
Groningen
Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd
Werkuren:
Flexwerken
Werkdagen:
Wisselende diensten
Sluitingsdatum:
30-04-2024
Startdatum:
in overleg
Locatie:
Maartenshof
Contactpersonen:
Sjannet Alserda
mobiel: 06-55004014

Terug naar boven