Zorggroep Groningen

20 uur per week

4 Helpenden ( periode 1 juni 2020 t/m 30 september 2020 )

Hallo, mijn naam is mevrouw Bos (78). Samen met mijn medebewoners ben ik op zoek naar leuke, gezellige helpenden die ons op onze afdeling komen helpen. Ik woon in Bloemhof/Lindenhof omdat het thuis niet langer gaat. Soms ben ik in de war en dan raak ik makkelijk de weg kwijt. Mijn medebewoners en ik vinden het fijn dat je ons ziet zoals wij zijn; mensen met een rijk verleden en een eigen identiteit. Je kijkt niet alleen naar wat ik niet meer kan, maar stimuleert vooral wat ik (nog) wel kan. Gelukkig krijg je daar in Bloemhof alle ruimte voor. Het lijkt me fijn je te ontmoeten!

Voor de periode van 1 juni 2020 tot en met 30 september 2020 zijn wij op zoek naar 4 helpenden voor 20 uur per week ( locatie Bloemhof in Ten Boer). 

Wat doe je als helpende in Bloemhof/Lindenhof?
Als helpende in Bloemhof ben je op de hoogte van mijn wensen en behoeften, en die van mijn medebewoners. Deze wensen worden bijgehouden in een zorgleefplan. Dit plan is jouw leidraad bij het uitvoeren van de dagelijkse zorg. Wanneer je mij verzorgt, verlies je dit niet uit het oog, want bovenal vind je het belangrijk dat ik een fijne dag heb. Samen met je collega’s organiseer je het reilen en zeilen bij ons op de woning. Vaak zit je gezellig bij me aan tafel omdat er altijd iemand in onze huiskamer is. Je werkt altijd met een verzorgende of een verpleegkundige. Je begeleid vrijwilligers, regelt het bestellen van het eten en drinken, en bent vriendelijk en uitnodigend voor onze familie en vrienden. We zijn zo blij met jou!

Wat vragen we van je?

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot helpende (niveau 2 of een gelijkwaardig diploma).
  • Je hebt ervaring met kleinschalige zorgverlening
  • Je hebt affiniteit en/of ervaring met ouderenzorg
  • Je bent gastvrij naar en respectvol voor de familie van bewoners
  • Je bent flexibel, creatief en cliëntgericht

 Wat bieden we je?
Als je deel uitmaakt van onze organisatie val je onder de cao VVT. Voor deze functie bieden wij, afhankelijk van je ervaring, een salaris van maximaal € 2.481,30 bruto per maand op fulltime basis [FWG 25]. 

Solliciteren
Spreekt deze vacature je aan? Je kunt direct reageren door op de button "nu solliciteren" te klikken. 

Het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het opvragen van informatie in het kader van de vergewisplicht zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Vacature delen via:
Referentienummer:
2020-HEB-1
Regio:
Groningen
Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Wisselende diensten
Sluitingsdatum:
25-05-2020
Startdatum:
01-06-2020
Locatie:
Bloemhof/Lindenhof, Ten Boer
Contactpersonen:
Caroline Atsma
mobiel: 06-30656239

Terug naar boven