Zorggroep Groningen Revalidatie en Herstel en Parkinson

24 uur per week

Verzorgende IG- Revalidatie

Omdat wij altijd de mens zien.  
Werken bij Zorggroep Groningen betekent je dagelijks met je collega’s inzetten om onze cliënten een waardevolle dag te bezorgen. Ze verblijven tijdelijk bij ons om te revalideren na een heupoperatie of een CVA, of wonen hier permanent omdat het thuis zelfstandig niet meer gaat. In een team met enthousiaste mensen doe jij er alles aan om iemand zo snel mogelijk terug te laten keren naar de oude woonsituatie en als dat niet kan dan bied je hen een fijne woonomgeving die zoveel mogelijk lijkt op thuis. We investeren in zoveel mogelijk medewerkers met zorgtaken, zodat we ook echt het verschil kunnen maken in de kwaliteit van leven van onze cliënten en goed in kunnen spelen op wat ze zelf kunnen en belangrijk vinden. Bij ons heb je alle ruimte om altijd de mens te zien. 

We bieden je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je hebt in samenspraak met je collega’s invloed op je werktijden, wat je de mogelijkheid geeft om je werk en privéleven op elkaar af te stemmen. Gezonde medewerkers, die met plezier naar hun werk gaan, vinden we belangrijk. Daarom zetten we in op duurzame inzetbaarheid van onze mensen en dragen we graag bij aan een goede balans tussen werk en vrije tijd.

Revalidatiezorg
Zorgroep Groningen is de grootste aanbieder van revalidatiezorg voor ouderen in het Noorden. We hebben onze revalidatiezorg gebundeld op één plek: Maartenshof in Groningen. Jaarlijks revalideren er zo’n 1.000 cliënten. We vinden het van belang dat cliënten en hun naasten actief deelnemen aan het revalidatieproces en daarin worden ondersteund en uitgedaagd door zorgmedewerkers en behandeldisciplines.

Over de functie
We zijn op zoek naar een verzorgende IG voor 24 uur per week op Revalidatie.

De verzorgende IG is een onmisbare schakel in de zorgketen. Als verzorgende vertaal je de richtlijnen en aanwijzingen in een zorgplan. Je biedt cliënten een dagelijkse structuur waarbinnen ze kunnen werken aan de behandeldoelen die passen in het revalidatieprogramma. Dit doe je door bijvoorbeeld samen met de cliënt een weekplan te maken. Je werkt nauw samen met de cliënt, de familie, artsen en behandelaren en hebt een actieve inbreng in het behandelproces. Je hebt de regie op het reilen en zeilen binnen een afdeling. Het welbevinden van en het bieden van een fijne dag aan onze cliënten staan daarbij centraal. Dit doe je samen met je collega’s, waarbij je een aansturende en coachende rol hebt richting de helpenden binnen het team en een uitnodigende taak naar familie, naasten en vrijwilligers.

 Wat vragen we van je?

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot verzorgende IG.
  • Je staat ingeschreven in het kwaliteitsregister, of bent bereid om je bij indiensttreding in te schrijven.
  • Je kunt binnen gestelde kaders zelfstandig werken, daarnaast weet je situaties adequaat in te schatten en onder druk de juiste beslissingen te nemen.
  • Je beschikt over goede ICT-vaardigheden.

Wat bieden we je?
Als je deel uitmaakt van onze organisatie val je onder de cao VVT. Voor deze functie bieden wij, afhankelijk van je ervaring, een salaris van maximaal € 2.668,93 bruto per maand op fulltime basis [FWG functiegroep 35]. We bieden je een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast kun je deelnemen aan het meerkeuze arbeidsvoorwaardenpakket (MKA), zoals het fietsenplan, aanschaf van sportartikelen, contributie sportvereniging. Je wordt opgenomen in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn en je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve ziektekostenverzekering. 

Solliciteren
Spreekt deze vacature je aan? Je kunt direct reageren door op de button "nu solliciteren" te klikken. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdagmiddag 8 april 2020.

Het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het opvragen van informatie in het kader van de vergewisplicht zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Vacature delen via:
Referentienummer:
2020-VZR-4
Regio:
Groningen
Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd
Werkuren:
Parttime
Sluitingsdatum:
03-04-2020
Locatie:
Maartenshof
Contactpersonen:
MIa Veltrop
mobiel: 06 30731146

Terug naar boven