Zorggroep Groningen

28 uur per week

Verzorgende IG- Parkinson Longstay

Omdat wij altijd de mens zien.  Werken bij Zorggroep Groningen betekent je dagelijks met je collega’s inzetten om onze cliënten een waardevolle dag te bezorgen. Ze verblijven tijdelijk bij ons om te revalideren na een heupoperatie of een CVA, of wonen hier permanent omdat het thuis zelfstandig niet meer gaat. In een team met enthousiaste mensen doe jij er alles aan om iemand zo snel mogelijk terug te laten keren naar de oude woonsituatie en als dat niet kan dan bied je hen een fijne woonomgeving die zoveel mogelijk lijkt op thuis. We investeren in zoveel mogelijk medewerkers met zorgtaken, zodat we ook echt het verschil kunnen maken in de kwaliteit van leven van onze cliënten en goed in kunnen spelen op wat ze zelf kunnen en belangrijk vinden. Bij ons heb je alle ruimte om altijd de mens te zien. 

We bieden je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je hebt in samenspraak met je collega’s invloed op je werktijden, wat je de mogelijkheid geeft om je werk en privéleven op elkaar af te stemmen. Gezonde medewerkers, die met plezier naar hun werk gaan, vinden we belangrijk. Daarom zetten we in op duurzame inzetbaarheid van onze mensen en dragen we graag bij aan een goede balans tussen werk en vrije tijd.

Punt voor Parkinson   De ziekte van Parkinson geeft een complex ziektebeeld met zeer uiteenlopende klachten. Punt voor Parkinson is het eerste specialistisch centrum voor mensen met de ziekte van Parkinson of parkinsonisme in Noord-Nederland. Het doel is om de beste zorg te kunnen bieden vanuit één locatie. Punt voor Parkinson is een initiatief van het Martini Ziekenhuis, UMCG en Zorggroep Groningen.

Over de functie - Parkinson Longstay
Als thuis wonen niet meer gaat en de cliënt heeft 24 uurs zorg nodig hebben we de mogelijkheid voor opname op de afdeling Parkinson Wonen. Dit is een woonvorm volledig gericht op mensen met de ziekte van Parkinson. Zowel het zorgteam als de behandelaars zijn geschoold door ParkinsonNet, een landelijk netwerk gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van mensen met Parkinson. Als verzorgende heb je een belangrijke bijdrage aan het behandelplan en het welbevinden van de cliënt.

We bieden je de mogelijkheid tot het volgen van interne Parkinson scholing.

Wat vragen we van je?  

  •  Je hebt een afgeronde opleiding tot verzorgende IG.
  • Je verricht voorbehouden handelingen op niveau 3  uit.
  • Je kunt binnen gestelde kaders zelfstandig werken, daarnaast weet je situaties adequaat in te schatten en onder druk de juiste beslissingen te nemen.
  • Je beschikt over goede ICT-vaardigheden.

Wat bieden we je? Als je deel uitmaakt van onze organisatie val je onder de cao VVT. Voor deze functie bieden wij, afhankelijk van je ervaring, een salaris van maximaal € 2.668,93 bruto per maand op fulltime basis [FWG functiegroep 35]. We bieden je een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast kun je deelnemen aan het meerkeuze arbeidsvoorwaardenpakket (MKA), zoals het fietsenplan, aanschaf van sportartikelen, contributie sportvereniging. Je wordt opgenomen in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn en je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve ziektekostenverzekering. 

Solliciteren Spreekt deze vacature je aan? Je kunt direct reageren door op de button "nu solliciteren" te klikken. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op vrijdagochtend 10 april 2020.

Het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het opvragen van informatie in het kader van de vergewisplicht zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Vacature delen via:
Referentienummer:
2020-VZMPL-2
Regio:
Groningen
Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd
Werkuren:
Parttime
Sluitingsdatum:
03-04-2020
Locatie:
Maartenshof
Contactpersonen:
Mia Veltrop
mobiel: +31 6-30731146

Terug naar boven