Zorggroep Groningen

Flexpool- 4 uur per week

Fysiotherapeut

Omdat wij altijd de mens zien Werken bij Zorgroep Groningen betekent je dagelijks met je collega’s inzetten om onze cliënten een waardevolle dag te bezorgen. Ze verblijven tijdelijk bij ons om te revalideren na een heupoperatie of een CVA. Of wonen permanent bij ons omdat het niet meer vertrouwd is om zelfstandig thuis te wonen. We investeren in zoveel mogelijk medewerkers met zorgtaken. Zodat we ook echt het verschil kunnen maken in de kwaliteit van leven van onze cliënten en goed in kunnen spelen in wat ze zelf kunnen en belangrijk vinden. We bieden je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je hebt in samenspraak met je collega’s invloed op je werktijden, wat je de mogelijkheid geeft om je werk en privéleven op elkaar af te stemmen. Gezonde medewerkers die met plezier naar hun werk gaan, vinden we belangrijk. Daarom zetten we in op duurzame inzetbaarheid van onze mensen en dragen we graag bij aan een goede balans tussen werk en vrije tijd.

Over de functie
Jij zal deel uitmaken van de vakgroep fysiotherapie. Door een wisselende bezettingsgraad zijn wij op zoek naar een flexcollega om in te springen tijdens pieken en vakantieperiodes. Als fysiotherapeut van het Expertise Behandelcentrum ben je inzetbaar op onze revalidatieafdelingen voor onder andere: orthopedie, neurologie, oncologie en Parkinson. Daarnaast zal je waar nodig en in overleg nog in worden gezet om cliënten van andere afdelingen te zien zoals langdurig verblijf of eerstelijns verblijf. Je bent ambitieus en innovatief, weet te motiveren en stimuleren en je wilt werken aan kwaliteitsverbetering.

Wat vragen we van je?

  • Je bent gediplomeerd fysiotherapeut.
  • Je staat ingeschreven in het BIG-register en het Centraal Kwaliteitsregister.
  • Je bent zelfstandig en flexibel.
  • Je kunt schakelen op verschillende niveaus.

Wat bieden we je?
Als je deel uitmaakt van onze organisatie val je onder de cao VVT. Voor deze functie bieden wij, afhankelijk van je ervaring, een salaris van maximaal € 4.021,18 bruto per maand op fulltime basis (FWG functiegroep 55). Het betreft een vacature voor bepaalde tijd voor in eerste instantie 6 maanden. Daarnaast kun je deelnemen aan het meerkeuze arbeidsvoorwaardenpakket (MKA), zoals het fietsenplan, aanschaf sportartikelen, lidmaatschap (sport)vereniging. Je wordt opgenomen in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn en je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve ziektekostenverzekering. Verder bieden wij je de mogelijkheid tot het volgen van (interne) scholing.

Solliciteren
Spreekt deze vacature je aan? Je kunt direct reageren door op de button "nu solliciteren" te klikken. Je kan reageren tot 24 februari 2020.

Wil je eerst meer weten over deze functie, neem dan contact op met Richelle Bosch, Fysiotherapeut te bereiken via 050 5354200 of r.bosch@zorggroepgroningen.nl. Voor meer informatie over Zorggroep Groningen en het Expertise Behandelcentrum, ga je naar www.zorggroepgroningen.nl en www.expertisebehandelcentrum.nl

Voor ons is veiligheid een belangrijk thema, daarom is het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) standaard voor iedere nieuwe medewerker.

Over ons
Het EBC is een multidisciplinair behandelcentrum dat voornamelijk cliënten behandelt op onze vier locaties en daarnaast eerstelijns behandelingen verleent. Ook biedt het EBC extramurale expertise en behandelingen. Het EBC is innovatief in behandel- en begeleidingsmethoden, vooral op het gebied van complexe en chronische problematiek bij ouderen. Dat doen we vanuit de visie ‘Altijd de mens zien’. Wij hebben niet alleen aandacht voor kwaliteit van de behandeling, maar ook voor de kleine dingen die voor onze cliënten waardevol zijn.

Vacature delen via:
Referentienummer:
2020-FYMH-1
Regio:
Groningen
Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Werkuren:
Flexwerken
Sluitingsdatum:
24-02-2020
Locatie:
Maartenshof
Contactpersonen:
Richelle Bosch
tel.: +31 050 5354200
Terug naar boven