Zorggroep Groningen

36 uur per week

Medewerker Techniek

Omdat wij altijd de mens zien
Werken bij Zorggroep Groningen betekent je dagelijks met je collega’s inzetten om onze cliënten een waardevolle dag te bezorgen. Ze verblijven tijdelijk bij ons om te revalideren na een heupoperatie of een CVA, of wonen hier permanent omdat het thuis zelfstandig niet meer gaat. Onze zorgcollega’s werken er hard voor om echt het verschil te kunnen maken in de kwaliteit van leven van onze cliënten en spelen in op wat de cliënt zelf kan en belangrijk vindt. Om dit elke dag waar te kunnen maken, is goede ondersteuning van bijvoorbeeld een facilitaire dienst, P&O of ICT onmisbaar.

We bieden je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je hebt in samenspraak met je collega’s invloed op je werktijden, wat je de mogelijkheid geeft om je werk en privéleven op elkaar af te stemmen. Gezonde medewerkers die met plezier naar hun werk gaan, vinden we belangrijk. Daarom zetten we in op duurzame inzetbaarheid van onze mensen en dragen we graag bij aan een goede balans tussen werk en vrije tijd.

Over de functie
Als medewerker Techniek ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van algemeen technische en bouwkundige onderhouds- en reparatiewerkzaamheden op de locaties van Zorggroep Groningen. Op basis van de binnengekomen meldingen verhelp je defecten en storingen op bouw-, werktuigbouwkundig en elektronisch gebied, aan gebouwen en installaties.  Je verleent tevens assistentie bij het inschakelen van derden en rapporteert tijdig aan de eerste medewerker techniek over de voortgang van deze activiteiten en de geleverde kwaliteit.  Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van controle inspecties aan installaties m.b.t. legionella en veiligheid.  Je bent bereid periodiek (één keer per zes weken) consignatiediensten te verrichten. De onderhoudswerkzaamheden voer je uit volgens een schema conform de afspraken en het jaarplan. 

Wat vragen we van je?

  •        een technische vakopleiding op mbo niveau 4.
  •        minstens 3 jaar ervaring in een dergelijke functie
  •        kennis van de algemene veiligheidsvoorschriften en wetgeving
  •        kennis van werktuigbouwkundige installaties en elektrotechniek.

Wat bieden we je?
Als je deel uitmaakt van onze organisatie val je onder de cao VVT. Voor deze functie bieden wij, afhankelijk van je ervaring, een salaris van maximaal € 2668,93   bruto per maand op fulltime basis (FWG functiegroep 35 ) en een eindejaarsuitkering van 8,33 %. Per 1 juni 2020 vindt er een salarisverhoging plaats conform CAO VVT ( maximaal 2762,34 bruto per maand op fulltime basis).

We bieden je een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast kun je deelnemen aan het meerkeuze arbeidsvoorwaardenpakket (MKA), zoals het fietsenplan, aanschaf sportartikelen, lidmaatschap sportvereniging. Je wordt opgenomen in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn en je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve ziektekostenverzekering. Verder bieden wij je de mogelijkheid tot het volgen van (interne) scholing.

Solliciteren
Spreekt deze vacature je aan? Je kunt direct reageren door op de button "nu solliciteren" te klikken. De eerste  sollicitatiegesprekken staan gepland op 28 februari 2020( de vacature sluit op 6 maart 2020).
Voor nadere informatie kan je contact opnemen met Cor Kruijer, gebouw beheerder, tel. 06 51834273.

 

Het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Vacature delen via:
Referentienummer:
2020-MWT-1
Regio:
Groningen
Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd
Sluitingsdatum:
06-03-2020
Startdatum:
zo spoedig mogelijk
Locatie:
Locaties Zorggroep Groningen
Contactpersonen:
Cor Kruijer
mobiel: +31 6-51834273

Terug naar boven